';
side-area-logo
SPECIALE ARRANGEMENTEN

Ook ben ik inzet baar op het gebied van bruidskapsels en bruidsvisagie voor de moderne bruid. Door mijn samenwerking met nog een andere haarstylist is het mogelijk om op jou grote dag ook je moeder, vriendinnen en bruidsmeisjes mooi te maken. Met veel liefde en passie vertalen wij jouw wensen naar de unieke look die zorgt voor het perfecte totaalplaatje. En met onze deskundigheid zorgen we ervoor dat jij je een stralende en zelfverzekerde bruid voelt!

Wil jij stralen als bruid, in de allermooiste versie van jezelf  voor de dag te kunnen komen? Ik ben ervan overtuigd dat we samen tot een heel mooi resultaat kunnen komen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

WORKSHOPS, LADIESNIGHTS, KINDERFEESTJES

Visagie, Haar en nagel workshops behoren ook tot de mogelijkheden die ik aanbied. Leer van de tips van een professional. Een mooie gelegenheid om eens uitgebreid te experimenteren met nieuwe make up, kapsels of nageltrends en op een gezellige, ontspannen manier bij te leren. Onder begeleiding leert u stap voor stap hoe u zichzelf professioneel kunt opmaken en de sterke punten in uw gezicht benadrukt. Ook kan ik u leren hoe u makkelijk uw eigen haar opsteekt en klaar maakt voor een feestje. Mocht de groep te groot zijn voor mij alleen dan roep ik hulp in van een andere stylist waar ik vaak mee samen werk.We spreken samen uw wensen door en ik weet zeker dat we tot een goede leerzame invulling kunnen komen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen.