';
side-area-logo

Nagelstyling

In 2011 behaalde ik voor het zetten van kunstnagels mijn eerste diploma. Ik was al snel onder de indruk over de veelzijdigheid van het vak en wat viel er toch veel te leren . Ik ben diverse opleidingen blijven volgen met het uiteindelijke resultaat dat ik nu inmiddels ontzettend veel diplomas rijker ben geworden. Om mijn kennis up to date te houden ga ik vaak naar bijscholingen. U kunt bij mij terecht voor een set acryl nagels, gel polish op de natuurlijke nagel en sinds kort ook het nieuwe product de poly gel op zowel handen als voeten. Ervaar de “luxe beleveling” onder het genot van een kopje koffie in mijn in mei 2018 vernieuwde salon. Ik werk uitsluitend met producten van de merken Entity, Gelish Harmony, Gelish Poly Gel en Pink.

Gelish harmony soak off gel polish

Deze lak wordt verwerkt als een nagellak, maar zal direct uitharden als een gel. Het voordeel van de gel polis boven een gewone nagellak, is dat deze niet zal slijten. Daarnaast is de gel flexibel en duurzaam. De houdbaarheid van de gel is minimaal drie weken, in de staat super hoogglans. Daarnaast is het belangrijk om te noemen dat er geen lange wachttijden meer zijn. Men beschadigt de nagels niet meer, en de gel is na 30 seconden onder de lamp direct uitgehard. Alle kleuren, waaronder French manicure of nailart, zijn op zowel handen als voeten toepasbaar.

Acryl nagels met Entity

Acryl is een stevige substantie die versterking biedt aan de nagels. Nagels met acryl zullen minder snel breken en scheuren, maar daarentegen blijven ze wel flexibel. Hiernaast is het ook mogelijk om uw nagels te verlengen met acryl, hierin zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt zelf aangeven in welke maat en vorm u de nagels wilt hebben. In de eerste behandeling wordt er een nieuwe set nagels geplaatst. Na drie à vier weken kunt u een nabehandeling laten doen, hierbij wordt de uitgroei van de nagels van de eerste set weer bijgevuld, en zien uw nagels er weer als nieuw uit! Uiteraard kunt u hier ook weer kiezen voor French manicure, een effen kleur of Nail art design. Na de behandeling is het van belang om elke dag één keer nagelriem olie te gebruiken. Hierdoor krijgen de nagels voeding en blijven ze flexibel. Uiteraard is deze olie te vinden in mijn salon.

Gelish Polygel

De poly gel is de grootste productdoorbraak op het gebied van kunstnagels. Het is een all-in-one formule, die met gemak de klassieke gel- en acrylsystemen zal vervangen. Het voelt 23 procent lichter aan als acryl en 16 procent lichter als gel nagels. Het ziet er natuurlijker uit en wordt niet warm. Het is sterker dan gels en flexibeler dan acryl. Het systeem is volledig geurloos en heeft een ongelimiteerde verwerkingstijd. Het systeem is hypo-allergeen en dus goed voor mensen die een allergie hebben voor de stoffen die in acryl zitten en zeg voorgoed vaarwel tegen rond dwarrelend fijn stof.